Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουλάχιστον 3 νεκροί Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα παιδί, σκοτώθηκαν σε ισραηλινά πλήγματα στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σήμερα, ανακοίνωσε η υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας, με τον ισραηλινό στρατό να επιβεβαιώνει πως στοχοθέτησε έναν «τρομοκράτη».

Σύμφωνα με την υπηρεσία διάσωσης, σε μια αεροπορική επιδρομή στην πόλη Αλ Ζαουάιντα σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα 4χρονο αγόρι, ο Μοχάμεντ Αμπντέλ Σαλάμ Τάχα.

«Οι δύο μάρτυρες όπως και πολλοί τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο των Μαρτύρων Αλ Ακσά, στην Ντέιρ αλ Μπάλαχ», που βρίσκεται επίσης στο κεντρικό τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα, ανέφερε η υπηρεσία πολιτικής άμυνας.

Σε ένα άλλο ισραηλινό πλήγμα, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό αλ Νουσεϊράτ.

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) πως «είχε ως στόχο έναν τρομοκράτη» και διαβεβαίωσε πως θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

Οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας έχουν ελαττωθεί, χωρίς ωστόσο να έχουν διακοπεί, μετά την ανακοίνωση στα τέλη Ιουλίου από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενός αμερικανικού οδικού χάρτη που προβλέπει τον αφοπλισμό της Χαμάς και την ισραηλινή απόσυρση από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Γάζα, τα στοιχεία του οποίου θεωρούνται αξιόπιστα από τα Ηνωμένα Έθνη, οι ισραηλινές επιχειρήσεις στη Γάζα έχουν προκαλέσει τον θάνατο 1.286 ανθρώπων αφότου τέθηκε σε ισχύ η εκεχειρία τον Οκτώβριο του 2025.

Ο ισραηλινός στρατός κάνει λόγο για 5 νεκρούς στις τάξεις του το ίδιο διάστημα, όπως και ενός πολιτικού υπαλλήλου που εργαζόταν με σύμβαση.

Tags
Back to top button