Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμια συνωμοσία: Γιατί τα ΜΜΕ αποσιωπούν τις αποκαλύψεις του προέδρου του Ελ Σαλβαδόρ για βωμούς και σατανιστικές τελετές;

'Ενα πέπλο ένοχης σιωπής έχει σκεπάσει τις πρόσφατες αποκαλύψεις του προέδρου του Ελ Σαλβαδόρ για "βωμούς και σατανιστικές τελετές" στα παγκόσμια ΜΜΕ, προκαλώντας πλήθος ερωτήσεων των πολιτών σε όλον τον κόσμο.

Τελικά τι συμβαίνει και τι κρύβουν όχι μόνο τα αρχεία του Έπστιν, αλλά και πολλές μεγάλες ξένες υπηρεσίες πληροφοριών για αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα;  

Ο πρόεδρος Μπουκέλε του Ελ Σαλβαδόρ είχε αποκαλύψει  ότι οι βίαιοι συμμορίτες στην χώρα του είναι κυριολεκτικά σατανιστές, ενώ οι αρχές τις χώρας του είχαν αποκαλύψει πραγματικά σημεία και τέρατα στα σπίτια τους.  

Ουκρανία: Ο «θησαυρός» των 800 δισ. και ο εφιάλτης ενός δεύτερου «Κυπριακού»

 Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ μίλησε με την δημοσιογράφο Έμμα Κόλτον του  Fox News, συμμετέχοντας στο ετήσιο Εθνικό Πρωινό Προσευχής στην Ουάσινγκτον, προειδοποίησε  τους συμμετέχοντες ότι τα βίαια μέλη συμμοριών στη χώρα του έχουν ένα τεκμηριωμένο ιστορικό λατρείας του Σατανά, και ότι μερικά από αυτά τα μέλη συμμοριών έχουν περάσει στις ΗΠΑ.

«Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ο εχθρός μας δεν ήταν μόνο σάρκα και οστά, αλλά και πνευματικός. Οι συμμορίες δεν δολοφονούσαν, δεν βίαζαν, δεν εκβίαζαν μόνο. ​​Λατρεύουν επίσης τον Σατανά», είχε δηλώσει ο Μπουκέλε.

«Είναι ξεκάθαρο. Κυριολεκτικά. Όταν πήγαμε στα σπίτια τους για να τους συλλάβουμε, ανακαλύψαμε βωμούς που χρησιμοποιούνταν για σατανικές τελετουργίες». «Αυτό είναι καλά τεκμηριωμένο. Ανεβάσαμε αμέσως τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Αλλά για κάποιο λόγο, τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης δεν θεώρησαν ότι άξιζε τον κόπο να το καλύψουν. Αλλά γνωρίζουμε ότι οι συμμορίες στο Ελ Σαλβαδόρ ήταν σατανικές και λάτρευαν τον Σατανά», συνέχισε ο ίδιος.

Προειδοποίησε το σώμα των δικομματικών Γερουσιαστών των ΗΠΑ αλλά και επιχειρηματικών ηγετών: «Μερικές από αυτές τις συμμορίες βρίσκονται εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Μπουκέλε έχει προειδοποιήσει προηγουμένως ότι οι δυνάμεις ασφαλείας του Ελ Σαλβαδόρ βρήκαν  «σατανικούς» βωμούς και τελετουργικό υλικό που συνδέονται με την MS-13 κατά τη διάρκεια επιδρομών.

Ο Μπουκέλε είναι σύμμαχος του Τραμπ, ενώ έκλεισε ειδική συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ το 2025 για να δεχτεί εκατοντάδες μέλη συμμοριών της Βενεζουέλας, που ζούσαν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις διαβόητα απλές, υψίστης ασφαλείας φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ.

Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για στρατιωτικές επιχειρήσεις «εβδομάδων» κατά του Ιράν

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι το έγκλημα έχει καταρρεύσει στη χώρα του μετά την καταστολή των βίαιων συνδικάτων συμμοριών με πολιτικές φυλάκισης και νόμου και τάξης. 

«Το Ελ Σαλβαδόρ ήταν η πρωτεύουσα των δολοφονιών του κόσμου. Αυτό ήταν το παρατσούκλι μας, η πρωτεύουσα των δολοφονιών του κόσμου. Το πιο επικίνδυνο μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο. Και τώρα είναι η ασφαλέστερη χώρα σε ολόκληρη την ήπειρο», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Διακήρυξαν ότι όλοι μας είμαστε ελεύθεροι και ίσοι από το χέρι του δημιουργού μας», είπε ο Τραμπ για τους Ιδρυτές Πατέρες. «Πολλοί πρόεδροι αρνούνται να το πουν αυτό. Μερικοί σημαντικοί πολιτικοί αρνούνται να πουν τη λέξη Θεός. Δεν θέλουν να την πουν. Το λέω, ότι είμαστε προικισμένοι με τα ιερά μας δικαιώματα στη ζωή, την ελευθερία, και όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τον ίδιο τον Παντοδύναμο Θεό», είχε αναφέρει ο ίδιος.

"Στα σκαριά" συνεργασία αμυντικών εταιρειών Τουρκίας-Ιταλίας για USV- Η Ελλάδα απαντάει μέσω SHAFE-PESCO-Συμμάχων χωρών

Τα τρομερά ευρήματα στο Ελ Σαλβαδόρ, δεν είναι τα μοναδικά στον πλανήτη, υπάρχουν και άλλες χώρες που λαμβάνουν χώρα αυτές οι  τρομερές τελετές, όπως για παράδειγμα σε χώρες της Αφρικής, ίσως της Ευρώπης, αλλά και στο νησί του Έπστιν.

Αν συνυπολογίσουμε ότι στο "κολασμένο νησί" του Έπστιν εμπλέκονται γνωστοί της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, και της παγκόσμιας οικονομίας, τότε μπορεί να βγει το συμπέρασμα για εμπλοκή σημαντικών ανθρώπων που κατέχουν μεγάλα αξιώματα, και πιθανόν εμπλέκονται με τον σατανισμό.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται από δεξιά και αριστερά στην δημοσιότητα θα συνεχίσουν, και το σίγουρο είναι ότι  θα αποκαλύψουν ακόμη τρομερότερα πράγματα για όλα όσα δεν γνωρίζαμε εδώ και πολλά χρόνια, για μια άκρως διεφθαρμένη ελίτ που ελέγχει τον πλανήτη μας.      

Tags
Back to top button