Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 14χρονος μετά από άγρια συμπλοκή με ανηλίκους

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (26/5), στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 19.00 στην περιοχή της Τούμπας, όταν ένας 15χρονος επιτέθηκε σε 13χρονο. Στη συνέχεια φαίνεται ότι ενεπλάκησαν κι άλλα νεαρά άτομα με αποτέλεσμα ένας 14χρονος να δεχθεί χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του 15χρονου, ενώ ο 14χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί.

Tags
Back to top button