Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Το διυλιστήριο πετρελαίου Σιρζάν διέκοψε την λειτουργία του μετά την χθεσινή ουκρανική επίθεση με drones

Το ρωσικό διυλιστήριο πετρελαίου Σιρζάν κοντά στον ποταμό Βόλγα διέκοψε την λειτουργία του μετά την χθεσινή επίθεση ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones), η οποία προκάλεσε ζημιές στην κύρια μονάδα επεξεργασίας, ανέφεραν σήμερα δύο πηγές του κλάδου.

Η διακοπή αυτή θα επιδεινώσει πιθανώς τις ελλείψεις καυσίμων σε όλη τη Ρωσία.

Οι πηγές που ζήτησαν να τηρηθεί η ανωνυμία τους λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα του θέματος, ανέφεραν ότι στην μονάδα απόσταξης του αργού πετρελαίου, CDU-5, εκδηλώθηκε πυρκαγιά και υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Μια άλλη βασική μονάδα, η CDU-6, είχε ήδη τεθεί εκτός λειτουργίας μετά την επίθεση της 21ης Μαΐου.

Η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Rosneft στην οποία ανήκει η μονάδα, δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα να σχολιάσει το θέμα.

Η μονάδα έχει την δυνατότητα παραγωγής 8,5 μετρικών τόνων ετησίως , η 170.000 βαρελιών ημερησίως.

Το 2024 επεξεργάστηκε 4,3 εκατομμύρια τόνους αργού πετρελαίου, παράγοντας 1,5 εκατομμύρια τόνους ντίζελ, 800.000 τόνους βενζίνης και 700.000 τόνους μαζούτ, σύμφωνα με τις πηγές.

Tags
Back to top button