Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρόδος: Διαρροή νερού στο νοσοκομείο – «Έσπασε βάνα, δεν φταίνε τα έργα» ξεκαθαρίζει ο Αδ. Γεωργιάδης

Σκηνές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όταν διαρροή νερού προκάλεσε πλημμυρικά φαινόμενα στον πρώτο όροφο και πτώση τμήματος της ψευδοροφής.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί, όταν μεγάλες ποσότητες νερού προκάλεσαν εκτεταμένη διαρροή στη Γαστρεντερολογική Κλινική, καθώς και στον χώρο έξω από τα χειρουργεία. Παρά την εικόνα της πλημμύρας, δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί ή επιπτώσεις για ασθενείς και εργαζόμενους.

Το περιστατικό σχολιάστηκε και από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «”Αυτό είναι το ΕΣΥ όταν το χρειαστείς” έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν περίπου 20 μέρες αναφερόμενος στη νοσηλεία πολίτη στα Δωδεκάνησα. Πίσω από τις αναρτήσεις του υπουργού-ίνφλουενσερ, κρύβεται όμως η σκληρή αλήθεια».

Για το συμβάν τοποθετήθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι η βλάβη οφείλεται σε παλιά βάνα του δικτύου ύδρευσης και δεν σχετίζεται με τα έργα που υλοποιούνται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

«Αυτή είναι η βάνα νερού που έσπασε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και προξένησε τη βλάβη που πήρε τόση έκταση στα ΜΜΕ. Όπως βλέπετε είναι μία παλιά βάνα και δεν έχει καμία σχέση με τα έργα του ΤΑΑ», ανέφερε σε ανάρτησή του.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι «έχουμε ήδη ξεκινήσει έργο μέσω ΕΣΠΑ για την αλλαγή όλου του δικτύου του διότι είναι πραγματικά σε κακή κατάσταση λόγω παλαιότητας».

Αναφερόμενος στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε σε δεύτερη ανάρτηση ότι «βρήκε ευκαιρία για λαϊκισμό».

 

Tags
Back to top button