Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομόνοια: Κλέβουν ρολόγια της ΕΥΔΑΠ - Επιχειρήσεις και σπίτια χωρίς νερό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb, οι δράστες έχουν αναπτύξει μια «πατέντα», αφαιρώντας τα ρολόγια νερού από καταστήματα και πολυκατοικίες, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα και τη λειτουργία επιχειρήσεων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ιδιοκτητών γνωστού ουζερί στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη: το υδρόμετρο της επιχείρησής τους είχε κάνει «φτερά», με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής της Ομόνοια, το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. Αντίθετα, το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί, με περισσότερα από 20 ρολόγια της ΕΥΔΑΠ να έχουν κλαπεί στην ευρύτερη περιοχή.

Οι καταγγελίες προς το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα είναι συνεχείς, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει, προκαλώντας αγανάκτηση στους πολίτες και τους επαγγελματίες.

Την ίδια ώρα, η αποκατάσταση των ζημιών δεν είναι άμεση, καθώς η ΕΥΔΑΠ αδυνατεί σε πολλές περιπτώσεις να προχωρήσει γρήγορα στην τοποθέτηση νέων υδρομέτρων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα επιχειρήσεις να μένουν χωρίς νερό και να αναγκάζονται να αναστείλουν προσωρινά τη λειτουργία τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική τους βιωσιμότητα.

Tags
Back to top button