Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Γάλλος επιτελάρχης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία: «Να είμαστε έτοιμοι να χάσουμε τα παιδιά μας» - Βίντεο

Ο νέος αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, Φιαμπάν Μαντόν, επανήλθε δριμύτερος και προειδοποίησε τους δημάρχους να προετοιμάσουν τους ψηφοφόρους τους για πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία. Η δήλωσή του προκάλεσε όμως άμεση καταδίκη και αντιδράσεις από τα μεγάλα πολιτικά κόμματα.

Mιλώντας σε ετήσια συνάντηση Γάλλων δημάρχων στο Παρίσι την Τρίτη, ο στρατηγός Μαντόν προέτρεψε τους τοπικούς αξιωματούχους να προετοιμάσουν τους πολίτες ότι μπορεί να χρειαστεί «να αποδεχτούν τα βάσανα για να προστατεύσουν αυτό που είμαστε».

«Έχουμε όλη τη γνώση, όλη την οικονομική και δημογραφική δύναμη για να αποτρέψουμε το καθεστώς της Μόσχας», δήλωσε ο Μαντόν. Αλλά είπε ότι εάν η Γαλλία «δεν είναι έτοιμη να αποδεχτεί να χάσει τα παιδιά της, να υποφέρει οικονομικά επειδή θα δοθούν προτεραιότητες στην αμυντική παραγωγή, τότε βρισκόμαστε σε κίνδυνο».

Tags
Back to top button