Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Σύλληψη και πρόστιμο σε γυναίκα για κακομεταχείριση ζώων, το γνωστό παστούρωμα

Στη σύλληψη μίας γυναίκας προχώρησαν αστυνομικοί στη Λέσβο μετά από καταγγελία για υπόθεση κακομεταχείρισης ζώων και ειδικότερα είχε δέσει σε τρεις κατσίκες με σχοινί τα δύο πόδια (παστούρωμα).

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το Κυριακή 5 Ιουλίου, στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου, ενώ σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η κατηγορούμενη διατηρούσε σε αγρόκτημα τρεις κατσίκες, έχοντας δέσει σε καθεμία από αυτές με σχοινί τα δύο πόδια (παστούρωμα), περιορίζοντας με τον τρόπο αυτό τη φυσιολογική τους κίνηση.

Για την παράβαση βεβαιώθηκε σε βάρος της και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, όπως ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία που υποβλήθηκε στις αστυνομικές αρχές, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου Λέσβο.

 

Tags
Back to top button