Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Τροχαίο με έναν τραυματία, έπειτα από σύγκρουση δύο βαν

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (31/10) στην είσοδο της πόλης της Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο επαγγελματικά βανάκια συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με σφοδρότητα.

Το ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο Λαμιώτες επαγγελματίες, ερχόταν από Αθήνα και επιχείρησε να στρίψει αριστερά προς τη Λαμία. Σύμφωνα με τον οδηγό κινήθηκε κανονικά όταν το φανάρι έγινε πράσινο.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, το δεύτερο βανάκι, στο οποίο επέβαιναν τεχνικοί ιδιωτικής εταιρείας, κατέβαινε με ταχύτητα από την πλευρά του Δομοκού με αποτέλεσμα να βρει με σφοδρότητα στην πόρτα του συνοδηγού του πρώτου οχήματος, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα, ενώ τραυματίστηκε ο συνοδηγός του πρώτου βαν.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας, πυροσβέστες και ασθενοφόρο ρου ΕΚΑΒ.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Tags
Back to top button