Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξανά viral ο Θοδωρής Φέρρης: Διέκοψε συναυλία για να φάει... μπέργκερ - «Παιδιά, γ@@@ει»

Για ακόμη μία φορά viral έγινε ο Θοδωρής Φέρρης, καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο των social media, αυτή τη φορά για έναν απρόσμενο λόγο.

Μετά το περιστατικό στα Χανιά, όπου είχε γίνει viral όταν εμφανίστηκε στη σκηνή έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, ο τραγουδιστής χάρισε ξανά ένα στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής δεν είναι το ποτό, αλλά ένα μπέργκερ.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Θοδωρής Φέρρης εμφανίστηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου στη Ρόδο, σε μια sold out βραδιά. Την ώρα που το κοινό περίμενε να ακούσει το τραγούδι του «Εδώ», ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για... φαγητό.

Ζήτησε από την ορχήστρα να συνεχίσει σε συγκεκριμένο ρυθμό, ώστε να μπορέσει να απολαύσει το μπέργκερ που είχε στα χέρια του. Το κοινό, πάντως, δεν έχασε στιγμή το κέφι του και περίμενε υπομονετικά, ενώ ο ίδιος αντιμετώπισε τη σκηνή με αρκετή δόση χιούμορ.

«Το μπεργκεράκι γ@@@ει παιδιά», ακούγεται να λέει σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, ενώ στη συνέχεια βάζει ένα δεύτερο μπέργκερ στην πίσω τσέπη του παντελονιού του, προκαλώντας γέλια.

Το «μενού» δεν σταμάτησε εκεί. Σε άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, φαίνεται να του προσφέρουν και γλυκά, τα οποία ο τραγουδιστής κρατά για αργότερα.

 

Tags
Back to top button