Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γαλλία: Τρίτος ο Καραλής με άλμα στα 5,90 μ. στο Κλερμόν Φεράν

Την τρίτη θέση σε έναν πολύ καλό αγώνα στο επί κοντώ, κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο πρωταθλητής στον στίβο αγωνίστηκε στο διεθνές μίτινγκ του Κλερμόν Φεράν όπου πέταξε στα 5,90μ., άλμα που τον έφερε στην τρίτη θέση ενός πολύ δυνατού αγώνα, λίγα 24ωρα μετά το άλμα στα 6 μέτρα που έκανε στο Λιεβέν.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αυστραλός Μάρσαλ, πέρασε τα 6 μέτρα και ήταν δεύτερος, με τον Αρμάντ Ντουπλάντις στο ντεμπούτο του για το 2026, να κερδίζει με άλμα στα 6,06μ., ενώ επιχείρησε και για παγκόσμιο ρεκόρ στα 6,31μ.

Tags
Back to top button