Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

FIFA: Ανακοίνωση κατά του Ινφαντίνο από 6 Σκανδιναβικές Ομοσπονδίες

Κοινή ανακοίνωση κατά του Τζάνι Ινφαντίνο, το κλίμα για τον οποίο δεν είναι καθόλου καλό ενόψει των εκλογών της FIFA το 2027, εξέδωσαν οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες έξι σκανδιναβικών χωρών.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η UEFA, η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Ασίας και αυτή της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής ετοιμάζουν πρόταση μομφής κατά του προέδρου της FIFA, οι ομοσπονδίες της Δανίας, της Φινλανδίας, της Ισλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και των Νήσων Φερόε συναντήθηκαν και εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Σε αυτή, αναφέρουν τα εξής…

«Οι έξι σκανδιναβικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρο της FIFA και ανησυχούν για τη διακυβέρνηση και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στον οργανισμό στο ανώτατο επίπεδο.

Οι σκανδιναβικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες παραμένουν ενωμένες με την UEFA και στηρίζουν τα μέτρα που έχει προτείνει από κοινού ο οργανισμός με τις εθνικές ομοσπονδίες-μέλη του. Αναμένουμε από τη FIFA να παράσχει δεσμευτικές εγγυήσεις ότι η διακυβέρνηση ή οι διοργανώσεις του οργανισμού δεν θα ανοίξουν ποτέ ξανά τον δρόμο για ιδιωτική ιδιοκτησία.

Υποστηρίζουμε επίσης το αίτημα των AFC, CONCACAF και UEFA για τη διεξαγωγή μιας πλήρως ανεξάρτητης εξωτερικής έρευνας σχετικά με τα γεγονότα που περιβάλλουν την πρόταση FIFA Forward Enterprise.

Καλούμε επίσης τη FIFA να προχωρήσει σε μια ολοκληρωμένη και ανεξάρτητη αξιολόγηση του πλαισίου διακυβέρνησής της, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διασφαλίζει την ανεξαρτησία, τους ελέγχους και τις ισορροπίες, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία που προβλέπονταν όταν η FIFA υιοθέτησε το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων το 2016».

Tags
Back to top button